Inaugurarea celei de-a 4-a sali de clasa - Adopta o clasa pentru Iasi (proiect marca LIIS)

18:46, 25-11-2022 | Postat in: Liceu

            Vă așteptăm la evenimentul de inaugurare a celei de-a 4-a săli de clasă reamenajată în cadrul proiectului “Adoptă o clasă pentru Iași” de către compania Expert Network. Toată gratitudinea noastră se îndreaptă către absolventul promoției LIIS 2001 - Vlad Pitaru, Fondator și Director General Expert Network. Împreună, vom putea reda Iașului locul pe care îl merită pe harta națională a performanțelor din domeniul industriilor creative.

          Am inițiat proiectul Adoptă o clasă pentru Iași pentru că ne-am propus la Liceul Teoretic de Informatica "Grigore Moisil", Iași, să oferim elevilor noștri o Școală a Viitorului, inclusiv prin design-ul spațiului de învățare și revoluționarea poziționării mobilierului în sala de clasă. Școala are astăzi nevoie de o comunitate de învățare dezvoltată în jurul ei, formată din absolvenți, părinți, angajatori, reprezentanți ai instituțiilor de formare și educație din comunitate, autorități locale. Dezvoltarea unor relații de mentorat dintre angajații din compania Expert Network și elevii clasei a X-a B, adoptată de aceștia va avea sigur un impact major asupra motivării și creșterii rezultatelor acestora. Apreciem deschiderea și efortul companiei Expert Network de a investi în dezvoltarea elevilor pasionați de informatică și dorința de a inova educația.

Evenimente

LIIS în presă
11:47, 25-03-2024

LIIS în... citeşte mai mult »

ÎNTÂLNIRI DE PROMOŢIE 2024
12:55, 12-03-2024

Promoția 1979 a Liceului de Informatică Iași - organizeaza întâlnirea de 45 ani de la absolvire vineri,... citeşte mai mult »

ÎNTÂLNIRI DE PROMOŢIE 2023
14:15, 25-10-2023

Promoția 1978 a Liceului de Informatică Iași - organizeaza întâlnirea de 45 ani de la absolvire... citeşte mai mult »