Concursul de programare Moisil++, Ediția a XV-a

13:00, 20-12-2022 | Postat in: Olimpiade şi Concursuri

Concursul de programare Moisil++, Ediția a XV-a
Ștafeta performanței în informatică LIIS 4 LIIS 
 

Rezultate gimnaziu

Rezultate liceu

Festivitatea de premiere va avea loc in Ianuarie, la o data ce va fi anunțată.

8 decembrie, clasele 9-12 - Repartiția concurenților în laboratoare
9 decembrie, clasele 5-8 - Repartiția concurenților în laboratoare

Antrenamentul de performață în informatică LIIS 4 LIIS este o valoare fundamentală a urmașilor lui Moisil, pasionați de programarea în mediu competititv. 
Moisil++ a fost inițiat în anul școlar 2007-2008 de către doamna prof. Cornelia Ivașc împreună cu olimpicii naționali la Informatică din acea perioadă. Experiența de concurs, pregătirea superioară susținută, performanțele înalte și dorința de a-i sprijini și pe colegii mari și mici să se dezvolte și să își cultive pasiunea pentru programare,  au determinat tinerii olimpici din LIIS să realizeze până acum 14 ediții ale Concursului Moisil++, sub coordonarea profesorilor de Informatică din LIIS.
O adevărată ștafetă a performanței a fost transmisă în fiecare an cu bucurie minților tinere care au învățat lecția respectului și generozității și au continuat să scrie povești de succes în competițiile de programare.

Ediția a XV-a a Concursului de programare Moisil++ se desfășoară în perioada 8-9 decembrie 2022, în laboratoarele LIIS și reprezintă un antrenament pentru olimpiada de informatică, etapele municipală și județeană.  Comisia științifică, formată din elevi cu  rezultate remarcabile la olimpiade și concursuri naționale și internaționale - Alexandru Gheorghieș (clasa a XI-a F) - leader, Liviu Dărăbăneanu (clasa a XI-a F), Armand Miron (clasa a XI-a F), Tiberiu Cozma (clasa a X-a A), a realizat subiectele, soluțiile și testele de evaluare în concordanță cu  nivelul și formatul subiectelor de la competițiile ce urmează.   Comisia s-a ocupat de înscrierea și repartizarea concurenților. 
La clasele IX- XII, proba durează 4 ore și constă în rezolvarea a 3 probleme de natură algoritmică, iar la clasele V - VIII proba durează 3 ore și constă în rezolvarea a 2 probleme de natură algoritmică.
Modul de evaluare este prin intermediul unei platforme online de tip CMS (Contest Management System) pusă la dispoziție de către Facultatea de Informatică Iași, un partener deosebit de valoros și implicat în antrenarea tinerilor capabili de performanță în informatică.

Succes tuturor!

Evenimente

LIIS în presă
11:47, 25-03-2024

LIIS în... citeşte mai mult »

ÎNTÂLNIRI DE PROMOŢIE 2024
12:55, 12-03-2024

Promoția 1979 a Liceului de Informatică Iași - organizeaza întâlnirea de 45 ani de la absolvire vineri,... citeşte mai mult »

ÎNTÂLNIRI DE PROMOŢIE 2023
14:15, 25-10-2023

Promoția 1978 a Liceului de Informatică Iași - organizeaza întâlnirea de 45 ani de la absolvire... citeşte mai mult »